Motus BV | MVO
15673
page-template-default,page,page-id-15673,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

MVO

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen

In alle vastgoedconcepten die we ontwikkelen en beheren, staan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop. Bij de invulling van onze (leegstand)concepten maken we zoveel mogelijk (her)gebruik van de materialen die we aantreffen. Soms in de functie die ze oorspronkelijk hadden, maar veelal in een totaal nieuwe context. Waar mogelijk proberen we een ecosysteem op gang te brengen door de samenwerking (synergie) tussen de verschillende pijlers van een concept te versterken. Dit levert naast efficiency ook een micro-economie die meer dan circulaire trekjes vertoont. Verder nemen we energiebesparende maatregelen, niet alleen door te investeren, maar ook door gedrag van mensen positief te beïnvloeden.

 

Veel belangrijke diensten vullen we in met mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt en verschillende lokale partners. Zo werken we intensief samen op het gebied van hospitality, schoonmaak, onderhoud en toezicht met onder meer de Haeghe Groep (sociale werkvoorziening) en Stichting Nelis (Wajong).

 

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen doen we niet omdat het moet, maar omdat het onze diepe overtuiging is dat we hierdoor zuiniger omgaan met wat we hebben en expliciet economische meerwaarde leveren voor onze opdrachtgevers. Zowel in de business case als in de waarde van het object is dit voelbaar en zichtbaar.