Motus BV | SEP – Den Helder
15714
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15714,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

SEP – Den Helder

Over dit project

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft Motus en DNKSTF gevraagd na te denken over een nieuwe invulling van Fort Dirksz Admiraal in Den Helder. Een centraal gelegen plek in een mooie groene omgeving, met een aantal leegstaande gebouwen.

Na onderzoek en enkele pilots hebben wij het concept ‘Strategie en Praktijk’ ofwel SEP ontwikkeld. SEP brengt de strategische geschiedenis van de stad en de mogelijkheden die de natuur en omgeving van Den Helder bieden, samen.

Met SEP bieden wij o.a. bedrijven, verenigingen en scholen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bevlogen coach/trainer aan de slag te gaan met een strategisch vraagstuk. Niet alleen in het ‘klaslokaal’, maar juist in combinatie met (buiten) activiteiten die de inhoud op een creatieve en doeltreffende manier in de praktijk brengen. Via inhoud & actie naar doel!

De (meerdaagse) programma’s worden op maat gemaakt. Wij hebben een breed netwerk aan coaches en trainers, zodat we de juiste mensen al in de voorbereiding bij elkaar kunnen brengen. Door een grondige en persoonlijke intake, zal een duidelijke koers uitgestippeld worden voor een compleet, uitdagend en verrassend programma.

Komende periode zullen wij nog een aantal pilots draaien. Mocht je hier meer informatie over willen neem dan zeker contact op met info@motus-beheer.nl